ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Poslovne prilike

 

Tim mladih, kreativnih ljudi sa jasnom zajedničkom vizijom, vrijednostima i ciljevima svakodnevno radi na stvaranju dodatnih vrijednosti za potrošače. Zaposleni doživljavaju NECKOM kao svoj dom i daju sve od sebe da unaprijede poslovanje i boravak kupaca učine što udobnijim i ljepšim.

Kadrovi su najvažniji faktor razvoja svakog preduzeća i zato ulažemo u znanje zaposlenih jer je to najbolja investicija NECKOMa za period koji nas očekuje.

Stalna edukacija zaposlenih garantuje poslovnost, stučnost i ljubaznost svakog člana NECKOM tima.

Ukoliko smatrate da možete doprinijeti našem boljem poslovanju, na bilo koji način i na obostrano zadovoljstvo, pošaljite svoje ideje i biografiju na naš e-mail info@neckom.com 

----------------------------------------------------------------------------------

NAPOMENA: Ukoliko dostavljate dokumenta lično, molimo Vas da prilikom apliciranja ne dostavljate originalna dokumenta nego kopije. NECKOM nije u obavezi da vrati dokumenta kandidatima nakon aplikacionog procesa.

---------------------------------------------------------------------------------- 

provjerite
novosti
  • NECKOM NIKŠIĆProdajemo POSLOVNE PROSTORE: - 25 m2, prizemlje, “CITY CENTER” u Nikšiću, - 75 m2, zgrada “Potkovica” u Baru Tel.… link ...(prije jedan dan)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: Prodajemo u Baru poslovni prostor od 75 m2. Sastavljen od dva poslovna prostora, 60 + 15 m2. Tel. 067 318 476. link ...(prije 5 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: 1200 ARTIKALA NA POPUSTU OD 10 DO 50%. Vise informacija o grupama artikala na rasprodaji na link https://… ...(prije 5 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: Prodajemo: - POSLOVNI PROSTOR, 25 m2, “CITY CENTER”, prizemlje - DVOSOBAN STAN, 57 m2, nova zgrada kod kružnog toka u Ra… ...(prije 5 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆProdajemo u Baru poslovni prostor od 75 m2. Sastavljen od dva poslovna prostora, 60 + 15 m2. Tel. 067 318 476. link ...(prije 5 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆ1200 ARTIKALA NA POPUSTU OD 10 DO 50%. Vise informacija o grupama artikala na rasprodaji na link https://t.co/ITcdOuAqRB ...(prije 5 dana)
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
1200 ARTIKALA NA POPUSTU OD 10 do 50%
Do isteka zaliha
Pelet 3,45 €
multimedija
Neckom Multimedia