ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Unutrašnji malteri

Malteri za unutrašnje radove.
MAXIMAL UNUTRAŠNJI MAŠINSKI MALTER 35/1 (36/PAL)
Podijeli sa prijateljima:
MAXIMAL UNUTRAŠNJI MAŠINSKI MALTER 35/1 (36/PAL)
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 19791
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
5.19 €
(U cijenu je uračunat PDV)
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
MAXIMAL je gotovi krečno - cementni malter, namenjen za mašinsko i ručno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gas betonskih elemenata, betona i prirodnog kamena. Potrošnja: Približno 14 kg/m² za 10 mm debljine za ravne površine. Kod zidova koji su rađeni ciglom, gde su fugne doboke i široke potrebno je iste prethodno ispuniti pre malterisanja.
MAXIMAL je gotovi krečno - cementni malter, namenjen za mašinsko i ručno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gas betonskih elemenata, betona i prirodnog kamena. Pogledajte savete i tehničke podatke Način rada: Malter se nanosi mašinski i odmah nakon toga se grubo poravnava aluminijumskom »H« letvom. Posle delimičnog sušenja vrši se odstranjivanje viška meterijala, malter se »otvara« aluminijumskom »T« letvom ili rešetkastim strugačem (rajbnom). Površina posle ove obrade ostaje gruba. Nakon »otvaranja« površina se kvasi vodom i perdaši čime se dobija fini konačni izgled. Minimalna debljina sloja je 1,5 cm. Za neravne površine gde je potrebno nanositi malter u debljem sloju, nanošenje vršiti ponavljanjem sa pravljenjem pauze ali dok predhodni sloj još nije vezao. Za podloge koje su jako upijajuće potrebno je iste pripremiti - grundirati cementnim špricem ili MAXIKRIL − HIDROSOL podlogom. Kod podloga koje su slabo upojne i glatke koristiti ROLOGRUND podlogu, prema upustvu proizvođača. Radna temperatura: Optimalna radna temperatura od +5°C do +25°C, pri čemu i vazduh i površina na koju se nanosi malter moraju biti u ovom temperaturnom opsegu. Potrošnja: Približno 14 kg/m² za 10 mm debljine za ravne površine. Kod zidova koji su rađeni ciglom, gde su fugne doboke i široke potrebno je iste prethodno ispuniti pre malterisanja. Rok upotrebe: 6 meseci na paletama u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, na suvom. Nasipna gustina 1,34 kg/l Gustina svežeg maltera 1,68 kg/l Utrošak vode 10,0 l/vreća Izdašnost m²/vreći oko 3 m2 NADRAŽUJUĆE! Sadrži cement i Ca(OH)2 R–36 Nadražuje oči S–2 Držati van domašaja dece S–22 Ne udisati prašinu S–26 Ukoliko dođe u kontakt sa očima brzo isprati vodom i potražiti pomoć lekara S–39 Pri radu obavezno koristiti zaštitna sredstva za oči, lice i ruke S–46 U slučaju da se proguta potražiti savet lekara i pokazati mu etiketu sa ambalaže Atestirano kod IMS.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
15% POPUSTA NA KUĆNI TEKSTIL
Od 30.9. do 6.10.
25% POPUSTA NA BOSCH asortiman
Do 20. septembra
multimedija
Neckom Multimedia