ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Ljepila za gips kartonske ploče

LJEPILO ZA GIPS KARTONSKE PLOČE PLASTER FIX 25/1 BK (40 PAL)
Podijeli sa prijateljima:
LJEPILO ZA GIPS KARTONSKE PLOČE PLASTER FIX 25/1 BK (40 PAL)
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: BEKAMENT ARANĐELOVAC
Šifra: 7706
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
8.69 €
(U cijenu je uračunat PDV)
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
BK-PlasterFix je građevinski lepak na gipsanoj osnovi namenjen za fiksiranje gips-kartonskih ploča na zidne površine.
Priprema i nanošenje Podloga na koju se nanosi BK-PlasterFix mora biti čvrsta, čista i suva, bez slabo vezanih delova, masnih mrlja i sl. U slučaju jako glatkih površina potrebno je izvršiti prethodno nanošenje BK-Beton Kontakt-a. U slučaju jako upojnih površina, pre lepljenja neophodno je izvršiti prethodno premazivanje BK-Nivelator-om. Priprema mase se vrši laganim dodavanjem praha u oko 35 % vode (8,5-9,0 l vode za 25 kg praha), uz konstantno mešanje električnim mikserom do potpune homogenizacije. Masu ostaviti da odstoji 10 min, zatim još jednom promešati i po potrebi dodati vode za podešavanje odgovarajuće konzistencije lepka. Masu za lepljenje nanosimo tačkasto na rubove i sredinu gips-kartonske ploče, sa rastojanjem od oko 30cm. Alternativno, nanošenje lepka se može izvršiti trakasto po celokupnoj površini gips-kartonske ploče. Vreme sušenja lepka pri normalnim uslovima (T=+23-25 ºC, relativna vlažnost vazduha=50-60 %) iznosi oko 24 h. Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Visoka vlaga i niske temperature mogu produžiti vreme sušenja lepka. Rok upotrebe: 12 meseci u originalnom pakovanju u suvoj prostoriji na paletama. Potrošnja Oko 3,5-4 kg/m2. Pakovanje 25 kg.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
Konkurs za MLADE VISOKOŠKOLCE
15-20% POPUSTA NA OPREMU ZA DOMAĆINSTVO
Od 17. do 23. juna
multimedija
Neckom Multimedia