ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Podloge za boje

Za uspješno bojenje veoma je bitna kvalitetna priprema podloge. Da biste postigli pravi efekat odaberite i podloge za boje.
MAXIKRIL 1/1 KONCENTROVANI 1:9
Podijeli sa prijateljima:
MAXIKRIL 1/1 KONCENTROVANI 1:9
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 7953
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
2.89 €
(U cijenu je uračunat PDV)
Artikal trenutno nemamo na lageru i moguće je da ga više nećemo nabavljati.
Cijena se odnosi na poslednji datum kada je artikal bio u prodaji.
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Maxikril koncentrat je akrilna vodena disperzija, izrazito otporna na vodu. Upotrebljava se za impregnaciju raznih podloga (cigle, betona, vlaknasto – cementnih podloga i sl.), a prije nanošenja disperzionih boja i dekorativnih fasadnih maltera. Maxikril koncentrat se lako nanosi, brzo suši i kvalitetno impregnira podlogu. Premazane površine su ujednačene, manje upijaju i poboljšavaju adheziju završnih materijala. Suvi premazani film je bezbojan. Maxikril koncentrat ne koristiti ukoliko se za završne radove primenjuju silikatne, silikonske boje ili silikatni, silikonski dekorativni malteri.
Površine koje se premazuju treba da budu nosivo sposobne, suve, očišćene od prašine, masnoća, trošnih djelova i starih premaza. Prije upotrebe maxikril koncentrat razrediti vodom u odnosu 1:9. Nanošenje vršiti četkom, valjkom ili mašinom za špricanje. Vrijeme sušenja je 6 časova na sobnoj temperaturi. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom. Potrošnja: Od 50-75g/m2 u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
Konkurs za MLADE VISOKOŠKOLCE
15-20% POPUSTA NA OPREMU ZA DOMAĆINSTVO
Od 17. do 23. juna
multimedija
Neckom Multimedia