ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Ljepila za stiropor

STIROMOL 25/1 ELASTIK (42 PAL) LJEPILO ZA STIROPOR I VUNU
Podijeli sa prijateljima:
STIROMOL 25/1 ELASTIK (42 PAL) LJEPILO ZA STIROPOR I VUNU
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 7947
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
7.37 €
(U cijenu je uračunat PDV)
Artikal trenutno nemamo na lageru i moguće je da ga više nećemo nabavljati.
Cijena se odnosi na poslednji datum kada je artikal bio u prodaji.
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Artikal trenutno nema opis.
Lepak za stiropor i armirni malter Osobine i namena: Stiromol elastik je jednokomponentni, visokoelastični suvi tip građevinskog lepka, izrađen od hidrauličnih i sintetičkih veziva. Namenjen je za lepljenje i armiranje termoizolacionih ploča: stiropora, termosila, vidasila i kamene vune, na sve vrste mineralnih podloga. Pogledajte savete i tehničke podatke Način rada: Na 6,5l vode uz intenzivno mešanje dodati 25kg stirimol elastik-a. Sačekati 10 minuta, ponovo intenzivno izmešati i masa je spremna za upotrebu. Ovako pripremljen lepak treba potrošiti u roku od 2 časa. Stiromol elastik nanositi na termoizolacione ploče uz ivicu i u 3–6 tačaka po sredini ploče (pokrivenost lepkom oko 50%), pa ih pritiskanjem lepiti na čvrstu i čistu podlogu. Na zalepljene termoizolacione ploče, nakon 2–3 dana, preporučujemo tiplovanje. Postavljanje armaturne mrežice vršiti utiskivanjem u sloj nanetog stiromol elastika-a, u debljini od 2–3mm, na već zalepljene termoizolacione ploče, sa preklopom od 10cm, a zatim celokupnu površinu izravnati stiromol elastik-om. Sveže površine zaštititi od kiše i jakog sunca. Radna temperatura: Od +5°c do +30°c. Ne sme se raditi po kiši, magli, jakom suncu i vetru. Potrošnja: Od 3–5kg/m2 za lepljenje, Od 4–5kg/m2 za armiranje. Rok upotrebe: 6 meseci u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
Djeda Mraz u Neckomu
Radno vrijeme za predstojeće praznike
multimedija
Neckom Multimedia