ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Spoljašnji malteri

U našoj ponudi su malteri prilagođeni spoljašnjim površinama.
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA B 2MM
Podijeli sa prijateljima:
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA B 2MM
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 12505
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
22.78 €
(U cijenu je uračunat PDV)
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Roloakril je kvalitetan gotov dekorativni malter na bazi akrilata, dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost, čvrstinu i elastičnost. Otporan je na atmosferske uticaje i uv zračenje. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljnih i unutrašnjih mineralnih površina kao i završni sloj pri izradi termoizolacionih fasada.
Podloga mora biti suva, ravna, čista, bez slabo vezanih djelova prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća, koje mogu sprečiti dobro prijanjanje za podlogu. Novo malterisane površine sušiti 28 dana, a završni sloj lepka za stiropor 7 dana. Prije nanošenja roloakril-a površine grundirati maxikril-om, a prema uputstvu proizvođača, a posebno preporučujemo toniranim rologrund-om u približnoj nijansi roloakril-a. Roloakril prije upotrebe dobro razmješati i kao takav spreman je za upotrebu. Roloakril toniran na maxima mix sistemu i roloakril različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizovati! Homogenizacija se izvodi tako što se u veću posudu izmješa nekoliko kanti i kada se potroši homogenizovana količina za približno jednu kantu, dodaje se nova i izmješa. Nanošenje roloakril-a vršiti čeličnom gletaricom a završnu obradu raditi plastičnom ravnom gletaricom. Sveže nanete površine u normalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa. Ukoliko se radovi izvode na nižim temperaturama i povišenoj vlažnosti, vrijeme sušenja se produžava. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
  • NECKOM NIKŠIĆPovodom predstojećeg državnog praznika, Neckom doo neće raditi u ponedjeljak, 21.5.2018. godine. 22.5., u utorak, N… link ...(prije 3 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: Ukoliko Vas zanima kako da postavite tiple na keramičkim pločicama pogledajte desetu epizodu iz našeg serijala "Nije problem"… ...(prije 3 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆUkoliko Vas zanima kako da postavite tiple na keramičkim pločicama pogledajte desetu epizodu iz našeg serijala "Nij… link ...(prije 3 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆHIDROIZOLACIONA FOLIJA ČEPASTA 2 M. Cijena 1,39 €. Više informacija na link https://t.co/IKefmdZE4E ...(prije 5 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: EKSTRUDIRANI POLISTIREN XPS 2CM. Cijena 2,49€. Više informacija na link https://t.co/9Dk8meIYEE ...(prije 10 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: GRAĐEVINSKA OPLATA 27x500x1000. Cijena 10,31€. Više informacija na link https://t.co/03UbkZafFu ...(prije 14 dana)
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
Obavještenje o radnom vremenu povodom predstojećeg državnog praznika
NECKOM DOO neće raditi u ponedjeljak, 21.5.2018. godine.
8% popusta na program crne metalurgije
Od 22. do 27. maja
multimedija
Neckom Multimedia