ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Spoljašnji malteri

U našoj ponudi su malteri prilagođeni spoljašnjim površinama.
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA B 2MM
Podijeli sa prijateljima:
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA B 2MM
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 12505
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
19.99 €
(U cijenu je uračunat PDV)
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Roloakril je kvalitetan gotov dekorativni malter na bazi akrilata, dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost, čvrstinu i elastičnost. Otporan je na atmosferske uticaje i uv zračenje. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljnih i unutrašnjih mineralnih površina kao i završni sloj pri izradi termoizolacionih fasada.
Podloga mora biti suva, ravna, čista, bez slabo vezanih djelova prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća, koje mogu sprečiti dobro prijanjanje za podlogu. Novo malterisane površine sušiti 28 dana, a završni sloj lepka za stiropor 7 dana. Prije nanošenja roloakril-a površine grundirati maxikril-om, a prema uputstvu proizvođača, a posebno preporučujemo toniranim rologrund-om u približnoj nijansi roloakril-a. Roloakril prije upotrebe dobro razmješati i kao takav spreman je za upotrebu. Roloakril toniran na maxima mix sistemu i roloakril različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizovati! Homogenizacija se izvodi tako što se u veću posudu izmješa nekoliko kanti i kada se potroši homogenizovana količina za približno jednu kantu, dodaje se nova i izmješa. Nanošenje roloakril-a vršiti čeličnom gletaricom a završnu obradu raditi plastičnom ravnom gletaricom. Sveže nanete površine u normalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa. Ukoliko se radovi izvode na nižim temperaturama i povišenoj vlažnosti, vrijeme sušenja se produžava. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
  • NECKOM NIKŠIĆPUR PJENA U SPREJU WURTH 750 ML. Popust 25%. Nova cijena 3,52€. Više informacija na link https://t.co/jxbbJBXnKN ...(prije 17 sati)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: Ukoliko Vas zanima zamjena cilindra i brave pogledajte epizodu iz našeg serijala sa preko 59000 pregleda na link ...(prije 4 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆUkoliko Vas zanima zamjena cilindra i brave pogledajte epizodu iz našeg serijala sa preko 59000 pregleda na link ...(prije 4 dana)
  • NECKOM NIKŠIĆPovodom predstojećeg državnog praznika, NECKOM DOO neće raditi u petak, 13.7.2018. godine. U subotu, 14.7., Neckom… link ...(prije 5 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: Prodajemo stan od 26 m2 u novoj zgradi kod Katolicke crkve u Niksicu. Tel. 067 318 476. link ...(prije 7 dana)
  • Zarko GlusicaRT @neckomnk: MAXI POL 15 L (25 KG) - BOJA ZA UNUTRAŠNJE ZIDOVE. Cijena 13,39 €. Više informacija na link https://t.co/C… ...(prije 7 dana)
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
Obavještenje o radnom vremenu povodom predstojećeg državnog praznika
15% POPUSTA NA LAMINAT I BRODSKI POD
OD 23. do 29. jula
multimedija
Neckom Multimedia