KOLJENO PPR FI 25 90 UNUTRASNJI NAVOJ

1.74 €

(U cijenu je uračunat PDV 21 %)

KOLJENO PPR FI 25 90 UNUTRASNJI NAVOJ

Grupa: Lukovi PPR

Zemlja porijekla: SRBIJA

Proizvođač: PEŠTAN

Šifra: 25167

Jedinica mjere: kom

(kom) u korpi

NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Fluidterm cjevi se koriste kod instalacija vruće i hladne higijenske-sanitarne vode. Mogu u potpunosti da zamene pocinkovane cjevi za korišćenje pijaće vode, pa čak i u slučajevima visokog sadržaja kalcijuma (Ca). Takođe se koriste i kod otpreme pijaćih tečnosti, navodnjavanja u staklenicima i baštama, isporuke vazduha pod pritiskom, vakum instalacija, u hemijskoj industriji kod protoka različitih vrsta tečnosti, kao i kod otpreme morske vode, nafte i visoko abrazivnih tečnosti. Često se koriste i kod radijatorskog grejanja, kao i kod podnog grejanja i klima uređaja. Njihova mala težina i visoka tolerancija na vibracije su pogodni za primjene u vozovima, brodovima, kamionima, kamp prikolicama, u agresivnom okruženju , kao i na nestabilnom zemljištu.
Karakteristike artikla nijesu unešene.
Za više informacija o artiklu obratite se na 077 100 100.