ENG
INFORMACIJE:
TEL 077 100 100
Made in Niksic

Spoljašnji malteri

U našoj ponudi su malteri prilagođeni spoljašnjim površinama.
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA C 2MM
Podijeli sa prijateljima:
ROLOAKRIL 25/1 ZARIBANI BAZA C 2MM
Zemlja porijekla: SRBIJA
Proizvođač: MAXIMA LUČANI
Šifra: 12824
Jedinica mjere: kom
Porez: 21.00 %
18.98 €
(U cijenu je uračunat PDV)
NECKOM d.o.o. po potrebi i želji kupaca vrši uslugu prevoza za sve proizvode kupljene kod nas na NECKOM.com ili u prodajnom objektu.

BESPLATNA NECKOM DOSTAVA na teritoriji grada Nikšića za robu težine do 30 kg i gabarita do 0,5 m3.
Obzirom na specifičnost prozvoda koje prodajemo za sve informacije pozovite naš info telefon 077 100 100, 077 100 117 ili pišite na e-mail i info@neckom.com kako bi u zavisnosti od vrste i količine proizvoda za koju ste zainteresovani vidjeli koji je adekvatan prevoz i dali Vam sve potrebne informacije: cijenu, vrijeme isporuke itd.

Više informacija na strani prevozi.
Roloakril je kvalitetan gotov dekorativni malter na bazi akrilata, dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost, čvrstinu i elastičnost. Otporan je na atmosferske uticaje i uv zračenje. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljnih i unutrašnjih mineralnih površina kao i završni sloj pri izradi termoizolacionih fasada.
Podloga mora biti suva, ravna, čista, bez slabo vezanih djelova prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća, koje mogu sprečiti dobro prijanjanje za podlogu. Novo malterisane površine sušiti 28 dana, a završni sloj lepka za stiropor 7 dana. Prije nanošenja roloakril-a površine grundirati maxikril-om, a prema uputstvu proizvođača, a posebno preporučujemo toniranim rologrund-om u približnoj nijansi roloakril-a. Roloakril prije upotrebe dobro razmješati i kao takav spreman je za upotrebu. Roloakril toniran na maxima mix sistemu i roloakril različitih šarži i datuma proizvodnje obavezno homogenizovati! Homogenizacija se izvodi tako što se u veću posudu izmješa nekoliko kanti i kada se potroši homogenizovana količina za približno jednu kantu, dodaje se nova i izmješa. Nanošenje roloakril-a vršiti čeličnom gletaricom a završnu obradu raditi plastičnom ravnom gletaricom. Sveže nanete površine u normalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa. Ukoliko se radovi izvode na nižim temperaturama i povišenoj vlažnosti, vrijeme sušenja se produžava. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Slični proizvodi
provjerite
novosti
kupujte
pametno
Krečenje - 13. epizoda (VIDEO)
Trinaesta epizoda od 14 snimljenih u produkciji NECKOM
vijesti iz Neckoma
15% POPUSTA NA KUĆNI TEKSTIL
Od 30.9. do 6.10.
25% POPUSTA NA BOSCH asortiman
Do 20. septembra
multimedija
Neckom Multimedia